Sobre mi

[Cat.] Vaig néixer a Figueres l’any 1984. Soc actriu, creadora escènica i audiovisual i acompanyo en sessions de ioga, moviment, expressió i veu.  Vaig estudiar una mica de Comunicació Audiovisual i molt d’interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona. Em vaig formar com a professora de Hatha Vinyasa Yoga (Rocío Ramos, Yoga Alliance) i recordo amb especial devoció a Jeff Crockett (Breath Embodiement) i les seves sessions de treball respiratori a San Miniato. Amplio els meus coneixements formant-me en Yoga Sensible al Trauma (María Macaya, Fundación Radika)  i segueixo aprofundint en l’impacte que tenen les emocions i els pensaments en el cos físic.

He rondat pels cursos de creació i escriptura de l’Escola d’escriptura de l’Ateneu BarcelonèsCasa Índigo i Sala Becket de la mà de Carles Adamuz, Carla Santángelo, Sònia Moll, Gabriela Izcovich i Roger Bernat.

He format part de les companyies de teatre de creació col·lectiva Ignífuga (Festival Grec, Fira Tàrrega, Temporada Alta…) i Georgette and Miss Wolf, he col·laborat en diferents espectacles com a actriu amb El Pot Petit o Mos Maiorum i m’he posat en mans de directors com Pau Masaló, Núria Ramis, Llàtzer Garcia o Leticia Dolera. M’he apuntat a un bombardeig amb en Melcior Casals. I amb la Mònica Barrio hem escrit, dirigit i interpretat la recent estrenada X, la sèrie, produïda per Carmel i TV3.

Sempre m’he mogut a cavall entre la creació i l’expressió artística i l’exploració personal a través del ioga, el cos i el moviment. Dues branques que m’entusiasmen i que s’interrelacionen per generar espais de consciència i creixement individual i col·lectiu. Actualment, estic treballant en un nou projecte, Gest Silvestre, un espai que vehicula totes aquestes eines i des d’on ofereixo sessions regulars de ioga, cos, expressió i veu; així com tallers puntuals, acompanyament individual i assessorament actoral i de projectes escènics.


[Cast.] Nací en Figueres en 1984. Soy actriz, creadora escénica y audiovisual y acompaño en sesiones de yoga, movimiento y voz. Estudié un poco de Comunicación Audiovisual y mucho de interpretación en el Institut del Teatre de Barcelona. Me formé como profesora de Hatha Vinyasa Yoga (Yoga Alliance) y recuerdo con especial devoción a Jeff Crocket (Breath Embodiement) y sus sesiones de trabajo respiratorio en San Miniato.  Amplio mis conocimientos formándome en Yoga Sensible al Trauma (María Macaya, Fundación Radika) y sigo indagando en el impacto que tienen las emociones y los pensamientos en el cuerpo físico.

He rondado por los cursos de escritura de la Escola d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès, Casa Índigo y Sala Beckett de la mano de Carles Adamuz, Carla Santángelo, Sònia Moll, Gabriela Izcovich y Roger Bernat.

He formado parte de las compañías de teatro de creación colectiva Ignífuga  (Festival Grec, Fira Tàrrega, Temporada Alta…) Georgette and Miss Wolf, he colaborado en diferentes espectáculos como actriz junto a El Pot Petit o Mos Maiorum y me he puesto en manos de directores como Pau Masaló, Núria Ramis, Llàtzer Garcia o Leticia Dolera. Me he apuntado a un bombardeo junto a Melcior Casas. Y junto a Mònica Barrio hemos escrito, dirigido e interpretado la recién estrenada X, la sèrie, producida por Carmel y TV3.

Siempre me he movido a caballo entre la creación y la expresión artística y la exploración personal a través del yoga, el cuerpo y el movimiento. Dos ramas que me entusiasman y que se interrelacionan para generar espacios de conciencia y crecimiento individual y colectivo. Actualmente, estoy trabajando en un nuevo proyecto, Gest Silvestre, un espacio que vehicula todas estas herramientas y desde donde ofrezco sesiones regulares de yoga, cuerpo, expresión y voz; así como talleres puntuales, acompañamiento individual y asesoramiento actoral y de proyectos escénicos.